Lizydent Kft.

📞 +36 1 238 0141 lizydent@upcmail.hu info@lizydent.hu

 x 
A kosár üres

A Lizydent az egyik legrégebbi magyar dental depot, mely a rendszerváltás után, 1990 – ben az elsők között jelent meg a fogászati piacon. Megbízhatóság, innováció és szakmai kompetencia tették a Lizydentet a kiváló minőség és a megbízhatóság zálogává a fogorvosok, az orthodontusuk és fogtechnikusok számára egyaránt. 

Nálunk ügyfeleink és a minőség állnak a középpontban, így szeretnénk elérni az optimális fogorvos - fogtechnikus – páciens kapcsolatot. Ezen elv elérését támogatják 

  • a több ezer cikket tartalmazó Dental Direct katalógusaink
  • rendszeres akcióink
  • kiváló hazai- és külföldi előadók közreműködésével rendszeresen megrendezett szakmai továbbképző kurzusaink
  • az ár-minőség-teljesítmény együttható figyelembevételével kiválasztott modern, legújabb technikai újdonságokkal felszerelt mintalaborunk és
  • az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználó honlapunk.

Széleskörű termékpalettánk, magas szintű szolgáltatásaink és rugalmasságunk mind több szakembert győznek meg arról, hogy a Lizydent valóban Partner a fogászatban! Üzletünkben – nemzetközi szállítóink és németországi beszerzési irodánk közreműködésének köszönhetően – szinte valamennyi jelenős gyártó termékét megtalálja. A legújabb technológiák, gépek, berendezések a piacra kerüléssel csaknem egy időben már üzletünkben is kaphatóak. A megjelenő legfrissebb szakmai információkról, újdonságokról rendszeresen hírt adunk.

Kínálatunkat az ár-minőség-teljesítmény együttható figyelembevételével alakítottuk ki, annak érdekében, hogy segítsük ügyfeleinket a hatékony, optimális munkavégzésben.

Kellemes atmoszférával, szakmai kompetenciával, rugalmas kiszolgálással várja Önt a